Tekniikan Maailman talvivertailu on luettu myös maailmalla

- Tietoa, josta on hyötyä, linjaa Tekniikan Maailman päätoimittaja Velimatti Honkanen legendaarisen TM:n toimituksellisen sisällön linjan.

Tänä vuonna 60 vuotta täyttävä Tekniikan Maailma tavoittaa yli 120 000 kappaleen levikillään yli puoli miljoonaa lukijaa. Lehden nettisivuilla viikkokävijöitä on lähes 100 000.TM:n perinteinen automerkkien talvivertailu on julkaistu jo vuodesta 1980 lähtien. Viimeisen neljän vuoden ajan vaativasta käännöstyöstä on vastannut Lingoneer Oy.

Testin tulos on kautta aikojen kiinnostanut maailman automerkkien päämiehiä, maahantuojia ja myös kansainvälistä mediaa. TM:n testin tulokset julkaistaan esimerkiksi Ruotsin Auto Motor och Sport-lehdessä sekä norjalaisessa Motor-lehdessä, joka on maan autoliiton lehti ja lajissaan Norjan suurin.

– Päämiehet ovat kiinnostuneita testin tuloksista ja osaavat jo odottaa pakettia. Tiesimme, että jo pitkään kansainväliset automerkit ovat omatoimisesti käännättäneet talvivertailua käyttöönsä. Meidän intressimme oli tarjota käännetty materiaali yhtäläisenä kaikille halukkaille, tasapuolisesta palvelusta siis on kyse, päätoimittaja perustelee.

    Ota yhteyttä:

    sähköpostillapuhelimitse