Työpaikka Lingoneerilta?

Haemme jatkuvasti uusia tekijöitä raudanlujaan tiimiimme. Tarjoamme viihtyisän ja joustavan työyhteisön lisäksi mahdollisuuden kehittyä ja vaikuttaa omaan työnkuvaan.

Tarjoamamme työtehtävät ovat vaihtelevia, ja ne vaativat huolellisuutta sekä itsenäistä otetta. Vastavuoroisesti saat loistotilaisuuden päästä näköalapaikalle kasvavaan yritykseen ja osallistua käännösalan kehitykseen yhdessä alan ammattilaisten kanssa.

Etsimme yhteistyökumppaneiksemme muun muassa kääntäjiä, oikolukijoita ja termiasiantuntijoita. Edellytämme kääntäjiltämme ja oikolukijoiltamme käännösalan koulutusta, vankkaa käytännön työkokemusta sekä joustavuutta ja kykyä omaksua uusia asioita nopeasti. Haemme termiasiantuntijoita useilta erikoisaloilta, mm. tekniikan, kaupan, juridiikan ja lääketieteen ammattilaisista. Tarjoamme myös mahdollisuuden työskennellä etänä tai osa-aikaisesti.

Kiinnostuitko, innostuitko? Kysy lisää!

Jätä avoin hakemus

Lihavoidut kentät ovat pakollisia.

Yhteystiedot

Jos CV on PDF-, RTF- tai DOC-muodossa, voit siirtyä suoraan lomakkeen loppuun. Muuten täytä vielä allaolevat kentät.

Koulutus

Työkokemus

Työ 1.

(nykyinen työ)

Työ 2.

(nykyinen työ)

Vapaamuotoinen hakemus tai lisätiedot

Vakuutan, että antamani tiedot ovat oikeita. Annan suostumukseni siihen, että tietojani säilytetään Lingoneerin työnhakijarekisterissä.

LINGONEER OY

Helsingin toimisto

Spaces Bulevardi, 6. krs (maistraatin talo) Bulevardi 21, 00180 Helsinki

Tampereen toimisto

Hatanpään valtatie 24, 33100 Tampere 3. kerros (Dynamo Business Park) puh. 045 7730 2075 fax: +358 3 3891468 Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)lingoneer.com Tarjouspyynnöt voi lähettää myös osoitteeseen info(at)lingoneer.com.