MARKKINAJOHTAJA EUROPRESS UUDISTAA ALAN TEKNIIKKAA JA TERMISTÖÄ

Suomalainen jätteenkäsittelylaitteiden valmistaja Europress Group Oy on lunastanut paikkansa Pohjoismaiden johtavana jätehuoltolaitteiden valmistajana. Liki 40 vuoden asiantuntijuus perustuu jatkuvaan tuotekehitykseen, laadun varmistamiseen ja pitkäjänteiseen työhön. Käännösmateriaalit konsernille on jo vuosia toimittanut käännöstoimisto Lingoneer Oy.

Europress valmistaa jätepuristimia ja paalaimia. Europressin toiminta kattaa jätehuollon kokonaisratkaisujen suunnittelun, jätepuristimien ja paalaimien valmistuksen sekä laitteiden huollon ja ylläpidon koko niiden elinkaaren ajan. Yhtiön pääkonttori ja tehdas sijaitsevat Keravalla, missä konsernin johdon lisäksi toimivat tuotekehitys, valmistus sekä Suomen myynti- ja huoltotoiminnot. Osastojen toimiessa saman katon alla kommunikointi on mutkatonta.

Vuonna 1977 perustettu Europress on Pohjoismaiden suurin jätteenkäsittelylaitteiden valmistaja.

– Edellytämme laitteiltamme pitkää ikää, kustannustehokkuutta, ympäristöystävällisyyttä ja turvallisuutta. Vahvuutemme onkin omassa tuotekehityksessämme. Esimerkiksi viime vuonna lanseerasimme kokonaan uuden Balex-paalaintuoteperheen, Europressin markkinointiviestinnän koordinaattori Liisa Hyttinen, kertoo.

Käännöskumppanuutta miltei 10 vuotta

Konsernin tytäryhtiöt toimivat Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Venäjällä, mikä edellyttää viestintämateriaalien kääntämistä usealle kielelle. Europressin ja Lingoneerin yhteistyö on alkanut jo vuonna 2007.

– Olemme toimialallamme edelläkävijä, joten innovaatioidemme myötä kasvatamme ja kehitämme myös sanastoa. Lingoneer on täsmällinen, nopea ja mukautuva kumppani, jonka kanssa olemme yhdessä luoneet alalla käytettävää termistöä, esimerkiksi tuotteidemme älytekniikasta kerrottaessa. Toimintamme kasvaessa myös käännösmateriaalien tarve on lisääntynyt. Vuosien yhteistyö on sujunut erinomaisesti, Hyttinen summaa.

Lingoneer vastaa esimerkiksi Europressin esitteiden, asiakaskirjeiden, käyttöohjeiden, teknisten tiedostojen sekä markkinointimateriaalien kääntämisestä. Europress Group Oy työllistää Pohjoismaissa noin 170 työntekijää, joista Suomessa noin 120.

Lisätietoja:

www.europress.fi

Liisa Hyttinen, markkinointiviestinnän koordinaattori
liisa.hyttinen@europress.fi, +358 41 506 5453

Europressin CombiMax-puristin on kauppojen ja kiinteistöjen valinta energiajakeen keräämiseen.

    Ota yhteyttä:

    sähköpostillapuhelimitse