Lingoneer Oy voitti toistamiseen Espoon kaupungin mittavan kielenkäännöspalveluiden kilpailutuksen

Espoon kaupunki on kilpailuttanut englannin, ruotsin ja eräiden maahanmuuttajakielten kielenkäännöspalvelut. Noin 1,6 miljoonan euron arvoinen sopimus on voimassa tammikuun 2021 loppuun saakka ja lukeutuu Suomessa alansa suurimpiin.

Vuonna 2007 perustettu suomalainen käännöstoimisto Lingoneer Oy on valittu kevään kilpailutuksessa jatkamaan Espoon kaupungin kielenkäännöspalveluiden toimittajana. Lingoneer oli myös Espoon kaupungin edellisen nelivuotisen sopimuskauden käännöstoimittaja.

Käännöstarpeisiin tulevat lukeutumaan muun muassa erinäiset hallinnolliset asiakirjat, palveluviestintä, kansainvälinen viestintä sekä markkinointi- ja matkailuviestintä englannin kielellä ja eri maahanmuuttajakielillä. Valintakriteereinä olivat erityisesti kääntäjien asiantuntijuus sekä kustannustehokkuus.

Lingoneerin toimitusjohtaja Reijo Hult odottaa yhteistyön jatkumista innokkain mielin. Yhtiöllä on yli kymmenen vuoden vankka kokemus julkisen sektorin käännöspalveluiden toimittamisesta ja se tarjoaa kaikkien maahanmuuttajakielien monipuoliset käännöspalvelut.

– Espoo on vireä, kasvava ja kehittyvä kaupunki. Mahtavaa edistää yhdessä sen helposti lähestyttävää, informatiivista ja selkeää viestintää. Vahvuuksiamme ovat laaja kielivalikoima, nopeat ja laadukkaat käännökset sekä joustava palvelukonsepti. Tällaisten yhteistyösopimusten solmiminen on todella palkitsevaa, Hult kommentoi.

Lingoneerin ja Espoon kaupungin kielenkäännöspalveluita koskevassa sopimuksessa on optio yhteistyön jatkumiselle tammikuuhun 2022 saakka. Julkisen sektorin lisäksi Lingoneerin asiakkaina on esimerkiksi teollisuus- ja energia-alan yrityksiä, kauppaketjuja sekä asianajo- ja mainostoimistoja.

Lisätietoja:
Reijo Hult, toimitusjohtaja, Lingoneer Oy, puh. +358 44 572 5734
Tuomas Paasovaara, vanhempi projektipäällikkö, Lingoneer Oy, puh. +358 45 7730 2071

    Ota yhteyttä:

    sähköpostillapuhelimitse