Käännöstoimisto Lingoneer Oy:n toimiva johto on ostanut koko Lingoneer Oy:n osakekannan – asiakkaille entistä joustavampaa ja nopeampaa palvelua

Kansainvälisen viestinnän ja käännöspalveluiden asiantuntija Lingoneer Oy on ostanut digi- ja printtipalveluihin erikoistuneelta Grano Oy:ltä tämän 51 %:n osakeomistuksen. Lingoneerin aikaisempi osuus osakepääomasta oli 49 %. Kauppa astui voimaan 3.7.2015.

Heinäkuun alussa voimaan astuneen kaupan myötä Lingoneerin hallituksen jäsen Reijo Hult on nimitetty yhtiön toimitusjohtajaksi. Hultin mukaan organisaatiomuutos välittyy asiakkaille entistä joustavampana ja asiakaslähtöisempänä palveluna.

– Ollessamme täysin itsenäinen toimija saamme kasvatettua reaktionopeutta ja joustavuutta entisestään. Tämä näkyy esimerkiksi päätöksenteossa, investoinneissa ja ennen kaikkea parempana asiakaspalveluna. Toimintamme on kaikin puolin suoraviivaisempaa, Hult kertoo.

Samoin Hult korostaa edelleen tärkeyttä olla läsnä niin asiakasrajapinnassa kuin henkilöstön kanssa.

– Haluamme johdon tasolla olla käytännön työssä jatkuvasti kiinni. Tämä mahdollistaa tunnistamaan sekä asiakkaiden että työntekijöiden todelliset tarpeet ja tyytyväisyyden, hän lisää.

Vahva toimija haluaa kasvaa hallitusti

Lingoneer on nykyisin yksi harvoista suomalaisista käännöstoimistoista, jolla on palveluksessaan omia kääntäjiä. Tämän lisäksi yhtiöllä on yli 500 yhteistyökumppania ympäri maailmaa ja se tarjoaa käännöspalveluita yli sadalla kielellä. Lingoneer tavoittelee lähivuosina hallittua kasvua.

– Olemme laatuun, hintaan ja nopeaan toimitusaikaan sitoutunut asiantuntijaorganisaatio, jollainen aiomme myös jatkossa olla. Jatkamme osakekaupan jälkeen samalla osaavalla henkilöstöllämme, mutta tahtotilana on lähivuosina kasvattaa niin markkinaosuutta kuin henkilöstömäärää hallitusti, Hult summaa.

Lingoneer Oy:llä on toimipisteet Helsingissä, Tampereella, Tukholmassa, Tallinnassa ja Pietarissa. Yritys tarjoaa asiakkailleen nykyisin myös tulkkipalveluita. Osakas ja operaatiopäällikkö Kari Poutiainen on aloittanut hallituksen puheenjohtajana 3.7.2015.

Lisätiedot:
Reijo Hult, toimitusjohtaja, Lingoneer Oy, puh. +358 44 572 5734

Lingoneer Oy on vuonna 2007 perustettu kansainväliseen viestintään ja käännöspalveluihin erikoistunut suomalainen käännöstoimisto. Toimimme yli 500 yhteistyökumppanin kanssa tarjoten käännös- ja tulkkipalveluita yli 100 kielellä. Asiakkaitamme ovat mm. erilaiset julkisen sektorin sekä teollisuus- ja energia-alan yritykset, kauppaketjut, asianajo- ja mainostoimistot sekä ulkomaiset käännöstoimistot. Lingoneer Oy:n vuoden 2014 liikevaihto oli 1,6 miljoonaa euroa ja käyttökate 8 %. Lingoneer Oy:n toimiva johto osti Grano Oy:ltä täyden omistuksen liiketoiminnoistaan 3.7.2015. www.lingoneer.com

    Ota yhteyttä:

    sähköpostillapuhelimitse