Andritz keskitti käännökset Lingoneerille

Andritz Oy on yksi maailman johtavista sellu- ja paperiteollisuuden järjestelmien, laitteiden ja palvelujen toimittajista. Yhtiön tuotealueita ovat puunkäsittely, kuituprosessit, kemikaalien talteenotto ja massankäsittely. Tuoterepertuaariin kuuluvat myös erilaiset energian tuotantoon valmistettavat biomassakattilat ja kaasutuslaitokset.

– Lingoneer tuntee meidät, tapamme toimia, yrityskulttuurimme, kielemme ja meille keskeiset termit. Käännöspalvelujen keskittämisen myötä palvelumme laatu on parantunut ja virheet vähentyneet, kertoo Andritz Oy:n epäsuorista ostoista vastaava Merja Jurvanen.

Andritzille tärkeimpiä kieliä ovat suomi, englanti, ruotsi, saksa, venäjä, espanja, portugali, slovakki ja tsekki. Projekteissa tyypillistä käännettävää ovat laitteiden asennus-, käyttö- ja huolto-ohjeet sekä prosessi- ja koulutusmateriaalit. Osaan projekteista kaikki dokumentaatio käännätetään kohdekielelle. – Suurimmissa projekteissa manuaaleja on joskus ollut niin paljon, että ne on pitänyt toimittaa asiakkaalle konteissa, Jurvanen täsmentää.

Andritzissa hankintayhteistyötä jokaisen toimittajan kanssa arvioidaan systemaattisesti. Toimintojen ja työtapojen kehittäminen on tärkeä työkalu tuottavuuden parantamiseen Osaava osto on tuloksentekijä. Yhteistyökumppanien valinnan kokenut oston ammattilainen luottaakin kokonaistaloudellisuuden kivijalkaan.

– Hankinnoissa hinta on olennainen, muttei suinkaan ainut asia. Laatu, toimitusvarmuus sekä toimivat ja nopeat yhteydet palveluntarjoajaan korostuvat. Meille arki on osoittanut myös sen, että palveluntuottajilta vaaditaan usein erityistä joustavuutta. Aikataulut ovat kireitä, reagointiaikaa meille ja sitä myöten yhteistyökumppaneillemme voi jäädä niukasti. Meille on tärkeätä, että palvelutarpeisiimme pystytään reagoimaan ripeästi. Tärkeää on myös se, että palveluja ja tuotteita tarjoavat yhteistyökumppanimme ymmärtävät liiketoimintaamme ja toimintatapojamme, Jurvanen tiivistää.

    Ota yhteyttä:

    sähköpostillapuhelimitse