Uuden sukupolven puukurottaja – 12 tonnin LogStacker raivaa metsämarkkinoita Suomessa ja ulkomailla

SKS Toijala Works Oy:n LogStacker on edistyksellinen puukurottaja erityisesti käyttöystävällisyytensä, tehokkuutensa ja ekologisuutensa myötä. Kesäkuussa lanseerattu tuote on herättänyt kiinnostusta myös kansainvälisellä tasolla. Käännösmateriaaleista on vastannut Lingoneer.

Toijala Worksin kurottaja on täysin puhtaalta pöydältä suunniteltu uusi tuote, jossa haluttiin tuoda kurottajan edut kuormaajien kokoluokkaan. Kone kuuluu KURO-tuoteperheeseen ja siitä valmistetaan kahta eri mallia: RTD12C JA RTD12H. Suunnittelu- ja valmistusprosessin keskiössä olivat yhteistyö ja kotimainen osaaminen: mukana on ollut yli 30 henkilöä 12 eri yrityksestä.

RTD12-kurottajalla on valtava potentiaali kansainvälisillä markkinoilla, jonka myötä markkinointimateriaaleja on käännetty useille kielille. TW LogStackerin ja Lingoneerin yhteistyö on jatkunut jo yli kymmenen vuoden ajan.

– Lingoneerin palvelutaso ja nopeus on erinomaista. Samoin käännösten laatu on saanut hyvää palautetta myyntiverkossamme. Arvostamme käännöskumppanissamme monimutkaisten teknisten termien sekä muun ammattikäsitteistön hallintaa, SKS Toijala Worksin liiketoimintajohtaja Heikki Korpimaa kertoo.

– TW:n käännöksissä huomioimme erityisesti useat kieliparit sekä aihealueen yksityiskohtaiset käsitteet. RTD12 on tuotteena edelläkävijä, jonka kaltaisia ei muita Suomessa valmisteta. Erityisen mielekästä projektissa ovat olleet käännettävien materiaalien laajuus ja eri kieliparit. Olemme toteuttaneet LogStackerin esitteet sekä huolto- ja käyttöohjekirjat, Lingoneerin toimitusjohtaja Reijo Hult jatkaa.

LogStackerin RTD12C-mallia on saatavilla toimituksiin tehtaalta lokakuusta 2015 alkaen, RTD12H-mallia vuoden 2016 toimituksiin. TW LogStackerit kehittää ja valmistaa Suomessa SKS Toijala Works Oy, joka on osa SKS Groupia. SKS Groupin tämänhetkinen henkilöstömäärä on 685 ja liikevaihto vuonna 2014 oli 105,3 MEUR.

Kuvan LogStackeria (malli RTD12C) on saatavilla lokakuusta 2015 alkaen. Kuva: SKS Toijala Works Oy.

    Ota yhteyttä:

    sähköpostillapuhelimitse